Υπηρεσίες

EVENT PLANNING

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός του event σας να είναι όσο το δυνατόν μια πιο ευχάριστη εμπειρία. Μαζί θα δημιουργήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια την εκδήλωση των ονείρων σας.

EVENT DESIGN & STYLING

Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία, στην οποία βασικός πρωταγωνιστής είστε εσείς. Η προσωπική άποψη σας και το γούστο σας καθορίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε για την διακόσμηση του ιδανικού event που έχετε στο μυαλό σας.

FLORAL DECORATION

Με τεχνογνωσία η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της ανθοδετικής, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ομορφότερες συνθέσεις, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα δώσουν ένα μοναδικό χρώμα στην εκδήλωσή σας.

ART DE LA TABLE

Η διακόσμηση του τραπεζιού απαιτεί λεπτομέρεια και τέλειο συνδυασμό χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχείων, έτσι ώστε να δώσει μια μοναδική νότα στην εκδήλωση σας.

PHOTOGRAPHER / VIDEOGRAPHER

Η τέλεια εκδήλωση απαιτεί και την κατάλληλη φωτογραφία και βίντεο, ώστε οι αναμνήσεις σας να μείνουν για πάντα ανεξίτηλες.

ACCOΜMODATION

Εμπιστευτείτε μας για την οργάνωση του ταξιδιού σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του κατάλληλου καταλύματος, εστιατορίων και ότι άλλο είναι απαραίτητο ώστε ο προορισμός σας να σας μείνει αξέχαστος.

Έχετε κάποια διαφορετική προτίμηση; Μπορούμε να φέρουμε τον γάμο στα μέτρα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 6985739090