Υπηρεσίες

EVENT PLANNING

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός του event σας να είναι όσο το δυνατόν μια πιο ευχάριστη εμπειρία. Μαζί θα δημιουργήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια την εκδήλωση των ονείρων σας.

EVENT DESIGN & STYLING

Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία, στην οποία βασικός πρωταγωνιστής είστε εσείς. Η προσωπική άποψη σας και το γούστο σας καθορίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε για την διακόσμηση του ιδανικού event που έχετε στο μυαλό σας.

FLORAL DECORATION

Με τεχνογνωσία η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της ανθοδετικής, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ομορφότερες συνθέσεις, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα δώσουν ένα μοναδικό χρώμα στην εκδήλωσή σας.

PROFESSIONAL SUGGESTION

Η τέλεια εκδήλωση απαιτεί και τους κατάλληλους επαγγελματίες του χώρου. Η ομάδα μας είναι σε θέση να σας προτείνει απόλυτα αξιόπιστους επαγγελματίες με ειδικότητα στην φωτογραφία και βίντεο, στο catering ή στο bar station, στον φωτισμό και στον ήχο καθώς και επαγγελματίες ομορφιάς.

CEREMONY & RECEPTION VENUE

Αναλαμβάνουμε τις κρατήσεις για τον χώρο τελετής και δεξίωσης που φιλοξενούν την εκδήλωσή σας. Επίσης μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται.

ACCOΜMODATION

Εμπιστευτείτε μας για την οργάνωση του ταξιδιού σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην αναζήτηση του κατάλληλου καταλύματος έτσι ώστε ο προορισμός σας να σας μείνει αξέχαστος.

TRANSPORTATION SERVICES

Μπορούμε να τακτοποιήσουμε κάθε μεταφορά που μπορεί να χρειαστείτε εσείς ή οι καλεσμένοι σας έτσι ώστε να νιώσετε άνετοι.

TIMELINE MANAGEMENT

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση και τον συντονισμό της εκδήλωσής σας με ακριβές χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε όλοι οι συντελεστές που συμμετέχουν να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

LIMITLESS COMMUNICATION

Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε λύνοντας κάθε σας απορία. Η επικοινωνία μαζί μας θα είναι τακτική και συνεχής έτσι ώστε να διευθετείται κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται για την οργάνωση της εκδήλωσής σας.

Έχετε κάποια διαφορετική προτίμηση; Μπορούμε να φέρουμε τον γάμο στα μέτρα σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 6985739090